NAGYTARCSA

Az R3-as projektünk az utolsó fejlesztésünk Nagytarcsán. Az ezt megelőző R1, R2 és R2+ projektjeink tapasztalatait összesítve – melyek összesen 31.000 m2 területen emeltek csarnokokat – a hat új raktárcsarnokot úgy alakítottuk ki, hogy szinte bármilyen ipari felhasználásra ideálisak legyenek, legyen szó telephelyről, raktárról, műhelyről vagy irodáról.

Ipari csarnokaink a magyar KKV szektor igényei szerint lettek kialakítva, kiváló ár/érték aránnyal kínálva eladásra épületegységeinket.

Az épületeink tágasak, modernek, s emellett jelentősen eltérő műszaki igények szerint alakítható alegységeket tartalmaznak, melyek 490-1000 m2-ig megvásárolhatóak.

Logisztikai szempontból ideális lokációval rendelkezik a projekt, hiszen Nagytarcsa nemcsak az M0-ás mentén helyezkedik el, hanem még Budapest XVI. és XVII. kerületével is szomszédos. Az M0-áshoz való közelség a szállítmányozást könnyíti meg, az 55. kihajtóhoz való közvetlen csatlakozása miatt, míg a XVI. és XVII. kerülettel való szomszédság ideális a munkaerőfelvétel szempontjából.

ELADÓ CSARNOKAINK

Csarnokaink 200-4000 nm-ig elérhetőek,
bővebb információért keressen a

+36 20 311 0971

telefonszámon.

tablet device
phone device

    Kapcsolat
    sales@hadconsult.hu

    1139 Budapest, Forgách u. 19